Ndërtim i Kantinës së re të nëndheshme

via SS. Trinità, 58
Conegliano (TV)
izolim i strukturave të nëndheshme me rrjet bentonitik për muret vertikale, për diafragmat e çimenton tek muret në sipërfaqe. Ndërtim i mureve mbajtëse horizontale e vertikale me lidhje betonitike.

Ndërtimi i "Qytezës së Rajonit"

Calabria Region - Germaneto di Catanzaro
hidroizolim i plotë i strukturave të nëndheshme.

Porti i Triestes

Punimet për restaurim, filluar në shkurt të këtij viti, përfshijnë pjesën veri perëndimore të Molit Bersaglieri: një ndërtesë e gjatë rreth 180 metra me 50, e lartë 15 metra, me fasadat e ndërtesës prej betonarmeje: një fasadë e përparshme prej 180 metrash me harqe e lagur nga tre anë me ujin e detit të Triestes.

Shkolla e Mesme Don Milani

via Degli Artiglieri 12
Giavera del Montello (TV)
përdorim i ciklit të plotë të të dikurshmes Plastivo CP, përdorim i suvasë hidroizoluese për suvatimin e të gjitha mureve të jashtme të shkollës.

Pallat banimi

via 28 Aprile 22
Conegliano Veneto (TV)
Ndërhyrja: riparim i pjesëve me pllaka, përdorim i suvasë me përbërësit e sistemit CP1.

Chek-up në Venecia

Janë katër ndërtesa-provë që janë nën vëzhgim mbasi në to është përdorur sistemi Calibro P.E. (12-16 vjet më parë) i cili u përdor për të vazhduar më tej me restaurimin e mureve të dëmtuara rëndë nga përhapja e lagështirës.

Pallati i Rajonit të Veneto-s

via Torino
30170 Mestre-Venecia
Ish qendër e gazetës “Il Gazzettino”
Ndërhyrje për restaurimin e pjesës së jashtme

Ura me hapje në kanalin e Cavetta-s

Vendndodhja: Cortellazzo
30016  Jesolo (Venecia)
Punime për restaurimin dhe mirëmbajtjen e strukturës

Ndërtimi i parkut Sant'Orsola-Malpighi

Komuna e Bolonjës
Via Albertoni
pranë Spitalit “Sant'Orsola” dhe në shërbim të Poliklinikut

Depo uji ajrore

Komuna e Trevignano-s (TV)
Ndërtuar rreth viteve '70
Ristrukturim strukture dhe hidroizolim

Polikliniku Universitar “Agostino Gemelli”

Largo Agostino Gemelli 8, 00168 Roma
Spital me rëndësi kombëtare, me specializime të larta.
Edhe Qendra e Universitetit Katolik të “Sacro Cuore-s” dhe e “Complesso Integrato Columbus” (CIC).

Highlights:

Pallati i Rajonit të Veneto-s

Chek-up në Venecia

Ura me hapje në kanalin e Cavetta-s

Ndërtimi i parkut Sant'Orsola-Malpighi

Depo uji ajrore

Polikliniku Universitar “Agostino Gemelli”

Pallat banimi

Shkolla e Mesme Don Milani

Porti i Triestes

Ndërtimi i "Qytezës
së Rajonit"